Mors rugbrød

syrlig citronmåne

Denne kage, er helt fantastisk syrlig, efter jeg har bagt den selv, så har købe kagen været forbudt herhjemme.

Citronmåne

citronmåne
kagen: 175 g smør, 175 g sukker, 3 æg, 250 g mel, 1 tsk bagepulver og revet citronskrald fra 1 citron (øko).

– Pisk smør og sukker hvidt, tilsæt æggende et af gangen og herefter tilsættes mel og bagepulver med revet citronskrald. skal i en smurt springform og bages ved 175 grader i ½-1 timer. kagen skal køles ned.

Citronsirup: 100g sukker, citronsaft fra den revet citron, 1 appelsin
– smelt sukkeret med saft fra en citron og appelsin. det skal smeltes / koges til en sirup.

Når kagen er kold, hældes citronsiruppen over kagen ( jeg plejer at tage en ovnrest over håndvasken, det sviner mindst)

– lad kagen trække, mens glasuren laves.

saft fra en citron og så flormelis. ( det der mangler på billedet)
(175g smør, 275 g sukker, 3 æg, 250 g mel, 1 tsk bagepulver, 2 citroner, 1 appelsin og flormelis. det er samlet hvad du skal bruge)

God bagelyst 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mors rugbrød